PSRM

06 octombrie 2021

Igor Dodon: În timp ce guvernarea capturează instituțiile statului, Moldova plătește 800 de dolari pentru gaz

În timp ce la Chișinău guvernarea merge pe calea lui Plahotniuc, capturează instituțiile statului și organizează maski show, Moldova plătește deja 800 de dolari pentru gaz, când alte țări cu guvernări mai responsabile plătesc 250-300 de dolari. Despre aceasta liderul PSRM, Igor Dodon, a scris pe rețelele de socializare.

„Din păcate, pentru cetățenii noștri greul abia începe, fiindcă în Europa gazul deja a ajuns la 1900 de dolari, guvernarea PAS așa și nu a negociat un preț avantajos pentru Moldova, iar valul înghețului încă urmează să vină. Toată justiția televizată nu va ajuta la nimic actualul regim când oamenii vor îngheța în fața televizoarelor și nu vor mai avea bani să plătească pentru gaz, pentru mâncare și medicamente și pentru alte lucruri de strictă necesitate. Încercarea de a distrage atenția oamenilor de la prețurile care cresc și de la alte probleme reale ale țării prin organizarea dosarelor scandaloase a făcut-o și fostul regim dictatorial și finalul îl știm cu toții”, a scris Dodon.

Totodată, președintele PSRM a precizat că în două zile revine de la Moscova, iar pe 10 octombrie va participa la protestul din Chișinău.

„Să cerem de la guvernarea PAS să oprească dictatura și abuzurile și să ofere în sfârșit soluții concrete economice și sociale, fiindcă sărăcia, disperarea și neîncrederea în viitor cuprinde azi tot mai mult societatea moldovenească”, a conchis Dodon.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă