PSRM

28 mai 2021

Igor Dodon și Vladimir Voronin au avut o întrevedere cu susținătorii din Chișinău

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon și Președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova Vladimir Voronin au avut o întrevedere cu susținătorii din Chișinău în sala Palatului de Cultură al Feroviarilor.

Sute de chișinăuieni și-au exprimat bucuria sinceră vizavi de crearea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Oamenii înțeleg foarte bine că în țară au venit timpuri grele, iar drept miză în aceste alegeri este pusă independența și suveranitatea Republicii Moldova.

Igor Dodon și Vladimir Voronin au fost unanimi în opinia că la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, se va decide nu doar forța politică care urmează să guverneze țara, dar și soarta Moldovei.

Totodată, liderii blocului au trasat cinci direcții principale ale activității comune:

1) combaterea sărăciei și protecția socială a populației;

2) asigurarea creșterii economice,  crearea noilor locuri de muncă și susținerea producătorului autohton;

3) dezvoltarea sistemului educațional și de sănătate, a infrastructurii regionale,  consolidarea autonomiei autorităților locale;

4) promovarea unei politici externe echilibrate și neparticiparea în jocurile geopolitice străine, neadmiterea administrării externe a țării noastre;

5) menținerea statalității moldovenești,  a tradițiilor multiseculare, a valorilor naționale și ortodoxe.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă