PSRM

29 mai 2015

Igor Dodon i-a felicitat pe elevii din Sadova şi Căpriana cu ultimul sunet

Preşedintele Partidului Socialiștilor a vizitat, astăzi, satul său natal, Sadova, precum şi locul de naştere a mamei sale, satul Căpriana, unde i-a felicitat pe elevi cu sfîrşitul anului de studii, iar pe absolvenţi – cu absolvirea gimnaziului.
După o tradiţie deja stabilită, Igor Dodon a înmînat premii celor mai buni elevi. „Acum cîţiva ani, am venit cu iniţiativa de a-l premia pe cel mai bun elev din fiecare clasă cu o diplomă şi un premiu din partea Campaniei Naţionale „Iubesc Moldova”. Aceasta este un fel de stimulent pentru copii şi o motivare pentru ei de a învăţa cît mai bine şi a avea o purtare exemplară. După cum spun profesorii, între copii are loc o adevărată luptă pentru premiul, pe care ei înşişi îl numesc „premiul lui Igor Dodon: „ fiecare tinde să studieze cît mai bine şi să demonstreze cele mai bune rezultate”, a menţionat în discursul său din faţa profesorilor, părinţilor şi elevii gimnaziului din Sadova, pe care Igor Dodon l-a absolvit acum 23 de ani în urmă.
Preşedintele Partidului Socialiştilor a solicitat profesorilor ca, începînd cu anul viitor, ei să decidă cu privire la premierea a doi-trei elevi din fiecare clasă, şi nu a unuia, cum era pînă acum. Totodată, Igor Dodon şi-a exprimat speranţa că în curînd o astfel de practică va fi preluată şi de alte instituţii de învăţămînt din ţara noastră, meţionînd că socialiştii vor face totul pentru a-i stimula pe copiii dornici de carte din toată republica.
Igor Dodon a venit cu unu gînd aparte pentru absolvenţii gimnaziului, dorindu-le să fie mereu încrezuţi de forţele proprii şi să nu cedeze nicicînd. „Sînt mîndru de satul meu, sînt mîndru că am absolvit gimnaziul la Sadova şi mereu îmi aduc aminte cu cea mai mare plăcere de anii de şcoală şi de profesorii mei. Locuitorii satului nostru sînt oameni de treabă, care mereu au obţinut şi vor obţine rezultate înalte. Printre consătenii noştri găsim şi deputaţi, şi foşti colaboratori ai Guvernului RM. Sper că vom avea şi preşedinţi de ţară. Vă îndemn să fiţi mîndri de satul vostru, să nu uitaţi nicicînd de el oriunde v-aţi afla şi mereu să reveniţi acasă, în Patria voastră”, a spus în final liderul PSRM.
Igor Dodon i-a felicitat cu sfîrşitul anului de studii şi pe elevii gimnaziului din satul natal al mamei sale – Căpriana. Elevii, care au dat dovadă de cele mai bune rezultate conform bilanţului anual, au beneficiat şi ei de diplome comemorative şi premii din partea preşedintelui Partidului Socialiştilor, care le-a dorit succese la învăţătură.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă