PSRM

05 martie 2021

Igor Dodon, gata să discute cu Maia Sandu: Cu cât va fi mai gravă această criză politică, cu atât responsabilitatea Președinției este mai mare

Președintele PSRM, Igor Dodon, susține că el este gata să discute cu Maia Sandu soluțiile pentru depășirea blocajului politic. Dodon a declarat, vineri, că acest dialog este unul necesar în actuala criză politică.

”Cineva mă întreabă dacă Igor Dodon vrea să discute cu Maia Sandu. Eu sunt disponibil să discut cu orișicare, cu toate partidele sunt disponibil să discut în calitate de lider al PSRM, care are cea mai mare prezență în Parlament. Sunt gata să discut și cu doamna președinte. Nu am niciun fel de obstacole și frustrări”, a spus Dodon.

Liderul PSRM a declarat că prin izolare și refuzul de a discuta criza politică se va agrava și mai mult, iar cei care vor avea de suferit sunt cetățenii.

”Noi după alegerile prezidențiale, și i-am spus acest lucru doamnei Sandu, în această situație sunt doi lideri politici cu legitimitate majoră, care în scrutinul prezidențial au demonstrat că au încrederea cetățenilor, noi acum, dacă suntem responsabili, trebuia să facem acest lucru încă în noiembrie-decembrie, să ne așezăm la masa de discuții și să vedem cum gestionăm situația mai departe. Izolarea, blocarea, nedorința de a discuta nu este o problemă pentru Dodon, este o problemă pentru cetățeni, care cu regret sunt afectați de această criză politică”, a spus liderul PSRM.

Igor Dodon a menționat că discuțiile în Parlament cu privire la ieșirea din criza politică nu sunt suficiente.

”Deputații discută între ei, dar soluția nu este doar în Parlament, fiindcă Președinția este responsabilă de această situație. Cu cât va fi mai gravă această criză politică, cu atât responsabilitatea instituției prezidențiale este mai mare”, a menționat Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă