PSRM

18 decembrie 2014

Igor Dodon felicită colaboratorii Poliţiei Naţionale cu prilejul sărbătorii profesionale

Preşedintele Partidului Socialiştilor din Moldova, Igor Dodon, aduce sincere felicitări foştilor şi actualilor colaboratori ai Poliţiei cu prilejul celei de-a 24 aniversări a Poliţiei Naţionale dorindu-le frumoase realizări, consecvenţă, succese în nobila activitate pe care o desfăşoară, întru binele poporului şi prosperarea ţării. În mesajul liderului PSRM se mai spune:
“Liniştea publică, siguranţa cetăţenilor, precum şi asigurarea unui climat de securitate a persoanelor şi bunurilor, reprezintă obiectivele prioritare ale Poliţiei.
Apreciez patriotismul, bărbăţia şi omenia de care daţi dovadă în munca de zi cu zi, în menţinerea ordinii publice şi combaterea consecventă a criminalităţii.
Vă mulţumesc pentru devotamentul şi profesionalismul manifestat în asigurarea cu succes a principalei sarcini – paza şi liniştea cetăţenilor ţării noastre.
Le urez tuturor angajaţilor şi veteranilor forţelor de ordine, precum şi familiilor dumneavoastră, multă sănătate, fericire, împliniri personale şi profesionale. Vă doresc şi pe viitor să obţineţi succese deosebite în importanta activitate pe care o desfăşuraţi. Să aveţi parte de multă forţă, pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă în orice situaţii”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă