PSRM

30 noiembrie 2014

Igor Dodon este convins că rezultatul PSRM de la alegeri va fi o mare surpriză şi pentru alianţa de guvernare şi pentru partenerii potenţiali

Astăzi, Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova a votat pentru pace, pentru viitorul copiilor noştri, pentru păstrarea valorilor creştine. El a promis că rezultatele votării vor fi o surpriză neplăcută pentru actuala guvernare. Zinaida Greceanîi a votat pentru o Moldovă prosperă.
„Ei au încercat să ne excludă din cursa electorală, să ne majoreze pragul electoral. Aş vrea să declar cu toată seriozitatea: ar fi bine cineva din aşa-zişii noştri „amici” să-şi cumpere pentru dimineaţa de mîine nişte tinctură de valeriană, mai ales cei în etate. Sîntem absolut convinşi că rezultatul socialiştilor va fi o surpriză pentru toţi: plăcută pentru cei care ne sprijină şi neplăcută pentru eurounioniştii de la putere şi pentru comunişti”, a menţionat Igor Dodon după votare.
Politicianul i-a îndemnat pe toţi cetăţenii să vină la alegeri. „Nu trebuie să vă fie frică de nimeni, trebuie să ieşiţi şi să votaţi pentru viitorul Moldovei. Pentru o Moldovă prosperă alături de Rusia puternică”, a spus în final liderul PSRM.
La rîndul său, Zinaida Greceanîi, a declarat că a votat pentru pace şi stabilitate în Moldova, pentru cei care ar vrea să vadă o Moldovă prosperă, precum şi pentru echipa profesioniştilor, care va conduce Moldova.

Foto

Video

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă