PSRM

30 decembrie 2020

Igor Dodon, după ce a fost ales președinte al PSRM: Noi pledăm doar pentru alegeri anticipate

PSRM pledează doar pentru alegeri parlamentare anticipate, alte soluții la această etapă nu există. Declarația a fost făcută de către Igor Dodon, după Congresul al XVI-lea al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, unde el a fost ales în funcția de președinte al PSRM. Liderul socialiștilor a anunțat care sunt prioritățile formațiunii în anul 2021.

„Sunt două obiective: întărirea PSRM la nivel central și la nivel local și pregătirea și învingerea la alegerile parlamentare anticipate din 2021. Nu intrăm în nicio coaliție parlamentară în această Legislatură, nu vedem sensul. S-a epuizat orice act de coalizare. Pledăm doar pentru alegeri parlamentare anticipate. După, în funcție de rezultate, vom lua decizii separate”, a declarat Igor Dodon, președinte PSRM.

Igor Dodon le-a mulțumit colegilor pentru că i-au oferit posibilitatea de a reveni la cârma partidului. Astăzi, PSRM are 37 de deputați, peste 20 de președinți de raioane, mai mult de 200 de primari, inclusiv primarul general al municipiului Chișinău.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă