PSRM

29 ianuarie 2021

Igor Dodon, despre PAS care nu vrea să o susțină pe Gavriliță: Este circ și bătaie de joc

Maia Sandu și PAS fac circ și își bat joc de colega lor de partid și de oameni. De această părere este fostul președinte Igor Dodon, după ce Partidul Acțiune și Solidaritate a declarat că nu o va susține pe colega lor de partid desemnată de Sandu pentru funcția de premier.

”Este circ. Bătaie de joc de colega din PAS, Natalia Gavriliță este vicepreședinte PAS. Ce înseamnă aceasta, îl propui, spui că e bravo, dar nu-l votezi. Dar de ce? Maia Sandu trebuie să spună de-atâta și toți vor înțelege. Este bătaie de joc nu doar de propriul membru de partid, dar este bătaie de joc și de oameni. Oamenii nu înțeleg, și pe dreapta tot nu înțeleg, de ce se joacă: au desemnat candidatul să vină să-l susțină”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii live de vineri.

Președintele PSRM susține că acest joc al PAS și Maiei Sandu va avea consecințe negative pentru cetățeni și țară, pe care le vom simți în timp foarte scurt.

”Cred că este un joc pe care nu-l înțelege nimeni și o abordare incorectă față de cetățeni. Cred că vor fi penalizați cu acest lucru. Dacă PAS nu va veni la ședința Parlamentului și nu va vota pentru candidatul lor și acest Guvern nu va fi votat, atunci în câteva luni, dacă situația în țară se va înrăutăți, Maia Sandu și PAS nu vor avea niciun argument să critice Guvernul interimar, despre care spun că este al lui Dodon, pentru că au avut posibilitate să numească Guvernul lor. Vina pentru problemele care vor apărea va fi doar a voastră, pentru că v-ați jucat de-a țara în bunghi”, a declarat președintele PSRM.

Igor Dodon a reiterat că fracțiunea deputaților PSRM va participa la ședința Parlamentului, unde candidatul desemnat va prezenta echipa guvernamentală și programul de activitate al Guvernului Natalia Gavriliță.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă