PSRM

28 iunie 2015

Igor Dodon: Dacă vom ieşi masiv la votare, deja mîine, va începe o nouă filă în istoria Chişinăului

Astăzi, preşedintele Partidului Socialiştilor a votat pentru un viitor mai bun pentru Chişinău şi locuitorii lui. Despre aceasta a vorbit Igor Dodon la ieșire din secţia de votare.

„Am votat pentru Chişinău şi pentru locuitorii lui, pentru copiii mei, care trebuie să trăiască şi vor trăi într-un oraş mai luminos, cu drumuri calitative, care nu se năruie în orice clipă. Pentru Chişinău cu trotuare bune, pe care se pot plimba mame tinere cu cărucioarele pentru copii”,  a menţionat Igor Dodon.

Potrivit politicianului, Chişinăul merită  să devină cea mai bună capitală – atît în contextul ţărilor din Europa, cît şi în cel al ţărilor CSI. „Cred că aşa va fi!”, a adăugat el. Totodată, preşedintele Partidului Socialiştilor şi-a exprimat încrederea că candidatul Partidul Socialiştilor din Republica Moldova la funcţia de edil al capitalei, va fi pentru Chişinău un primar la fel de bun precum a fost şi cel mai bun primar din istoria Chişinăului, Karl Schmidt.

Dodon i-a îndemnat pe toţi locuitorii Chişinăului să se prezinte masiv la alegeri şi să-şi dea votul pentru un viitor mai bun al municipiului. „Îi îndemn pe toţi să lase emoţiile şi să cîntărească bine toate lucrurile care s-au întîmplat în aceşti ani. Cred că ne dăm seama cu toţii că situaţia din Chişinău trebuie schimbată. Astăzi avem o astfel de posibilitate”, a indicat Igor Dodon.

De asemenea, liderul PSRM a menţionat că „dacă vom sta pasivi acasă, haosul din Chişinău, din păcate, ar putea să continue”. „Dar, dacă vom veni masiv la urnele de vot, deja mîine în istoria Chişinăului ar putea începe o nouă filă, care s-ar putea asemăna cu cei mai buni ani, cînd municipiul era condus de Karl Schmidt”, a mai adăugat Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă