PSRM

18 septembrie 2020

Igor Dodon: Coaliția PSRM-PDM există, dar dacă democrații vor să iasă, nu au decît să o facă. Guvernul va continua să activeze ca unul minoritar

Coaliția dintre PSRM și PDM există și la această etapă nu sunt motive pentru a întrerupe colaborarea dintre cele două formațiuni politice. Declarația a fost făcută de Igor Dodon în cadrul emisiunii “Președintele Răspunde”.

“Este un acord de coaliție, semnat în martie. Da, atunci ponderea în coaliție era diferită. Acum PDM are de două ori mai puțini deputați. Nu cred că vom face careva schimbări în acest acord. Noi suntem parteneri credibili onești, chiar dacă unii ne provoacă. La această etapă eu nu văd premise pentru a fi finalizată această colaborare, cred că trebuie menținută, trebuie să asigurăm stabilitatea guvernării”, a spus președintele.

Totodată, Igor Dodon a reiterat că după alegerile prezidențiale, Parlamentul trebuie dizolvat. Totodată, șeful statului se arată convins că dacă PDM va ieși din această coaliție, Guvernul va continua să activeze, iar în Legislativ „se vor găsi voturi suficiente pentru a-l susține”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă