PSRM

26 martie 2021

Igor Dodon anunță că, în cel mai apropiat timp, cetățenii Republicii Moldova vor putea să se vaccineze cu Sputnik V

Igor Dodon promite că, în cel mai apropiat timp, cetățenii Republicii Moldova vor putea să se vaccineze cu Sputnik V. Președintele PSRM a declarat, la emisiunea de vineri, că personal se ocupă de acest subiect. Dodon a menționat că va discuta, săptămâna viitoare, la Moscova, cu autoritățile ruse despre livrarea primului lot de vaccin anti-COVID în țara noastă.

„Vă asigur, Sputnik V în timpul cel mai apropiat va veni în Moldova, va fi accesibil cetățenilor, în primul rând gratis din contul ajutoarelor umanitare și achizițiilor de stat. Promit că acest lucru se va întâmpla în timpul cel mai apropiat. Noi de ocupăm de acest lucru”, a declarat Dodon.

Liderul PSRM a menționat că din cauza haosului generat de noul președinte, Moldova a ratat momentul când putea primi Sputnik V în regim de urgență.

”În ianuarie-februarie, atunci când era haos generat de instituția prezidențială, rușii s-au adresat cu solicitarea de a fi înregistrat de urgență și ei vor oferi 200 de mii de vaccinuri chiar săptămâna viitoare. Atunci consilierii prezidențiali au blocat înregistrarea acestui vaccin”, a spus Dodon.

Președintele PSRM a menționat că deja în următoarele zile va fi clar când și în ce volume vom putea cumpăra Sputnik V.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă