PSRM

21 decembrie 2021

Igor Dodon: Acest subiect cu citația la Procuratură e o fumigenă lansată în mass-media

Comentariul Președintelui de Onoare al PSRM, Igor Dodon, vizavi de informația precum că ar fi fost citat la Procuratura Generală

Jurnaliștii se interesează dacă e adevărat că am fost citat la Procuratură. Vă anunț că oficial nu am primit niciun fel de citație. Iar dacă voi primi, la sigur mă voi prezenta.

Tot aici vă anunț că subiectul ”Energocom”, despre care se vorbește, are deja vreo 13 ani vechime (din anii 2008-2009), a fost demult analizat din toate unghiurile și consumat, acest subiect nu conține absolut nimic dubios și incriminator în privința mea personal. S-a încercat și pe timpul statului capturat de Plahotniuc, pe timpul AIE1 și AIE2 sa fie plămădit ceva din acest caz. E un subiect la fel de steril ca acuzația că aș fi ocupat nelegal funcția de Președinte al Federației de Șah, concomitent cu cea de șef de stat. Toate însă au fost puse la locul lor, totul a fost conform legii.

Vreau să vă asigur că acest subiect cu citația la Procuratură e o fumigenă lansată în mass-media, fiindcă azi guvernarea nu știe ce să mai inventeze pentru a distrage atenția cetățenilor de la tarife, eșecuri, prețuri mari, alegeri antidemocratice la Bălți și căderea PAS-ului în sondaje.

În curând revin la Chișinău, sunt într-o deplasare de serviciu de o zi peste hotare, și voi da comentarii mai desfășurate pe situația din țară, despre cât de grav degradează lucrurile și cât de fierbinte politic va fi primăvara care vine.

Dacă cineva crede ca prin astfel de show-uri se va distrage atenția oamenilor de la sărăcie, creșterea de prețuri și tarife, capturarea instituțiilor de stat … greșește.

Încercarea de a mă intimida nu va avea sorți de izbândă. Suntem și vom fi întotdeauna gata să ripostăm uzurpatorilor și incompetenților …, chiar dacă și-au schimbat pielea, dar năravul e același.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă