PSRM

13 noiembrie 2016

Igor Dodon a votat pentru un viitor mai bun al Republicii Moldova

Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și candidatul cu cele mai mari șanse de a ocupa funcția de președinte al țării, Igor Dodon, și-a exercitat dreptul de vot însoțit de soția Galina și cei trei feciori, Vladislav, Bogdan și Nicolae.

Igor Dodon a declarat la ieșirea din secția de votare că a votat pentru un nou început.

„Stimați concetățeni, astăzi este o zi istorică pentru Republica Moldova, de mîine începem o nouă filă în istoria modernă. Am votat pentru viitorul țării noastre. Eu sînt ferm convins că Moldova are viitor. Moldova va fi o țară integră, suverană și independentă. Am votat pentru viitorul copiilor noștri, a tuturor, în această țară. Am votat împotriva celor care au fost la guvernare în ultimii 7 ani, împotriva oligarhiei, împotriva celor care vor să 20161113-IMG_4776distrugă Republica Moldova, vor să lichideze țara și să distrugă statalitatea țării noastre”, a declarat Igor Dodon.

Totodată,  Dodon a îndemnat populația Republicii Moldova să dea dovadă de spirit civic, să se mobilizeze, să iasă la vot și să facă alegerea corectă.

„Dragi concetățeni, haideți să ne mobilizăm și să arătăm că Moldova are viitor! Eu sunt convins că Moldova are viitor!”, a conchis Igor Dodon.

Candidatul la funcția de președinte al țării, a menționat că viitorul președinte al statului va fi un președinte al tuturor cetățenilor, indiferent de viziunile lor politice.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă