PSRM

14 iunie 2015

Igor Dodon a votat împotriva corupției și a oligarhilor de la Primărie și din Consiliul municipal

Preşedintele Partidului Socialiştilor, Igor Dodon a votat la secţia de votare nr. 89 din municipiul Chişinău.

Am votat împotriva corupţiei, împotriva oligarhilor şi împotriva marionetelor oligarhilor de la Primărie şi din Consiliul municipal. Mi-am dat votul pentru echipa de profesionişti, care ne va conduce oraşul, pentru persoana care va fi primar general fără a fi, totodată, membru al unui partid politic”, a spus Dodon.

Totodată, preşedintele Partidul Socialiştilor din Republica Moldova a recomandat să-şi facă bagajele celor „care s-au deprins să stea în birourile Primăriei în ultimii 8 ani”. „Vă daţi prea bine seama despre cine vorbesc şi aceste persoane, la fel, o înţeleg prea bine. Să-şi facă bagajele şi să se pregătească să plece după alegeri în suburbii sau la prietenii lor de peste hotare”, a subliniat el.

Comentînd aşteptările în legătură cu rezultatele scrutinului pe ţară, Igor Dodon a remarcat că această votare va reprezenta o nouă etapă în calea înlăturării oligarhilor de la putere în Republica Moldova. „La aceste alegeri cetățenii vor reteza rădăcinile oligarhilor, care, deocamdată, mai deţin majoritatea în Parlamentul RM. În viitorul cel mai apropiat, în Moldova vor avea loc alegeri anticipate, după rezultatele cărora aceste persoane vor merge la închisoare”, a spus Dodon.

Preşedintele PSRM i-a îndemnat pe cetăţeni să vină masiv astăzi la urnele de vot şi să facă o alegere corectă, menţionînd că votul fiecărui cetăţean contează.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă