PSRM

25 februarie 2017

Igor Dodon a vizitat Taraclia și Basarabeasca

Sâmbătă, 25 februarie, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a vizitat raioanele din sudul țării: Taraclia și Basarabeasca. Ambele raioane sunt conduse de reprezentanți ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. La această vizită, a participat și Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Grecianîi.

“Continuăm să vizităm raioanele țării. Astăzi – în zona de sud. Am avut o întâlnire sinceră și caldă cu bulgarii din raionul Taraclia. Basarabeasca ne-a întâlnit foarte bine. Întâlniri pozitive și discuții constructive”, a scris Igor 36 (1)Dodon pe o rețea de socializare.

“Pentru mine, ca Președinte al Partidului Socialiștilor, astfel de călătorii sunt foarte importante, pentru că am ocazia să mă întâlnesc cu o mulțime de oameni, cu alegătorii noștri, care ne-au încredințat voturile sale, și să cunosc reacțiile lor la activitățile Partidului și conducerea din raioane”, a declarat Zinaida Grecianîi.

Reamintim, că șeful statului intenționează să viziteze minimum câte patru raioane ale țării în fiecare lună, pentru a comunica cu locuitorii și reprezentanții autorităților locale, a răspunde la întrebările care îi frămîntă și identifica soluții pentru rezolvarea acestora. La începutul lunii februarie, Igor Dodon a vizitat deja două raioane ale Republicii Moldovei: Briceni și Ocnița.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă