PSRM

27 ianuarie 2022

Igor Dodon a transmis sincere felicitări angajaților Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat, cu prilejul Zilei profesionale

Cu un deosebit respect, transmit sincere felicitări angajaților Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat, cu prilejul Zilei profesionale.
Domnilor ofiţeri, subofiţeri şi angajaţi ai SPPS, stimaţi veterani, astăzi marcați 30 de ani de activitate. Cu această ocazie țin să menționez calitățile profesionale ale fiecăruia dintre Dumneavoastră în exercitarea obligațiunilor de serviciu și îndeplinirea la cel mai înalt nivel a misiunii de asigurare a protecţiei demnitarilor moldoveni şi străini. Apreciez înalt curajul și devotamentul de care dați dovadă în apărarea intereselor statului și ale cetățenilor, deseori jertfind interesele proprii întru binele public.
Stimați angajați ai Serviciului de Protecție și Pază de Stat, Vă urez Dumneavoastră, precum și membrilor familiilor Dumneavoastră, sănătate, prosperare, mult succes în activitate și multe clipe fericite alături de cei dragi.
PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă