PSRM

25 mai 2017

Igor Dodon a răspuns la amenințări: Dacă referendumul eșuează, ei vor fi nevoiți să plece

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a comentat declarația Președintelui Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc despre faptul că șeful statului ar putea fi suspendat din funcție. Igor Dodon a subliniat că aceste amenințări nu îl sperie și  își va apăra în continuare poziția. El a afirmat acest lucru în cadrul unui interviu acordat canalului de televiziune NTV Moldova, pe data de 24 mai.

”Plahotniuc, Candu și oricine altcineva poate să facă o analiză și deja demult ar trebui să înțeleagă că cu șantaj sau cu orice altceva nu mă iei. Dacă ei cred că eu mă voi speria de referendum, putem chiar mâine să organizăm unul. Haideți să-i întrebăm pe oameni: în cine au încredere – în președintele pe care ei l-au ales în mod direct și care în ultimile luni a reușit să facă multe, sau în Plahotniuc și Candu. Cred că răspunsul e clar”.

Președintele a declarat că în condițiile cînd ei încearcă să-l sperie, el din principiu își va apăra poziția sa, ”altă variantă nu există. Dacă îi voi putea provoca la un referendum, eu o voi face cu plăcere. Pentru că dacă referendumul va eșua, ei vor fi nevoiți să plece. După acest pas va urma și al doilea, și ei știu care este”, i-a avertizat Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă