PSRM

06 noiembrie 2023

Igor Dodon a participat la ședința staff-ului electoral zonal Nord al PSRM

Astăzi, Igor Dodon, secretarul executiv al PSRM a participat la ședința staff-ului electoral zonal Nord al PSRM, care s-a desfășurat la Bălți.

Participanții la ședință au analizat rezultatele primului tur al alegerilor locale generale și au punctat următoarele acțiuni.

Igor Dodon a menționat rezultatele bune pe care PSRM le-a obținut per ansamblu pe țară și, în special, în regiunea de nord a țării, în pofida presiunii exercitate asupra membrilor și candidaților PSRM din partea actualei guvernări.

Igor Dodon a salutat faptul că în cadrul scrutinului, în zona Nord a țării, 60 de candidați ai PSRM au devenit primari din primul tur, patru dintre care vor conduce primăriile orașelor Briceni, Dondușeni, Ocnița, Soroca. De asemenea, 43 de candidați la funcția de primar au ajuns în turul doi, inclusiv în orașele Edineț, Florești, Rîșcani.

Totodată, PSRM a obținut în regiunea de nord 139 de consilieri raionali, care vor juca un rol important în alegerea președinților de raioane și realizarea proiectelor promise de dezvoltare a localităților.

Igor Dodon a mulțumit tuturor alegătorilor care au avut încredere în PSRM și întregii echipe pentru munca depusă, menționând că socialiștii nu vor dezamăgi așteptările oamenilor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă