PSRM

14 aprilie 2021

Igor Dodon a lansat campania de colectare de fonduri pentru familia preotului din Vișniovca decedat de COVID-19

Igor Dodon a lansat o campanie de colectare de fonduri pentru procurarea unei locuințe pentru familia preotului Igor Coman, protoiereu de 15 ani la biserica „Sf. Apostoli Petru și Pavel” din satul Vișniovca, raionul Cantemir, care a pierdut lupta cu COVID-19 la doar 42 de ani

Președintele PSRM s-a întâlnit astăzi cu soția preotului și cei șase copii rămași orfani. Natalia Berbeci a rămas să crească de una singură minorii, cu vârstele cuprinse între 2 și 15 ani. Drama este și mai mare deoarece mama preotului a decedat la o zi distanță, iar preoteasa, care este orfană de mică, a rămas fără niciun sprijin.

Familia protoiereului nu are propria casă, toate economiile fiind investite în construcția bisericii din satul Vișniovca. În prezent, Natalia Berbeci și cei șase copii închiriază o casă din Comrat.

Igor Dodon le-a dăruit vouchere oferite de un agent economic ca să-și procure bunuri și produse alimentare și i-a anunțat despre lansarea campaniei. Președintele PSRM îndeamnă persoanele cu posibilități să se alăture acestei inițiative și să ajute familia pusă la grea încercare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă