PSRM

01 septembrie 2016

Igor Dodon a felicitat elevii, profesorii şi părinţii cu începutul noului an şcolar

Pe 1 septembrie preşedintele PSRM, Igor Dodon a participat la careul festiv de deschidere a anului de învăţămînt  la Liceul „Dmitrie Cantemir” din Chişinău. Cu acest prilej liderul PSRM a adresat  cuvinte de felicitare tuturor pedagogilor, părinţilor şi elevilor.

“Vreau să vă felicit în această zi însorită cu începerea unui nou an de învăţămînt. Sunt convins că cele mai mari emoţii le au părinţii copiilor din clasa întîi, dar vă asigur că aţi ales să înscrieţi copiii în una din cele mai bune şcoli”, a declarat Igor Dodon, aducînd în acelaşi timp sincere mulţumiri profesorilor pentru contribuţia acestora în educarea tinerei generaţii din ţara noastră.

Totodată, preşedintele PSRM s-a alăturat unei campanii de benefacere iniţiată de elevii şi profesorii acestui liceu pentru susţinerea tratamentului unui licean din clasa  VIII, Maxim Vintila, care a fost diagnosticat cu „leucoză”. Din numele Fundaţiei „Soluţia” şi a campaniei „Iubesc Moldova”, Igor Dodon a donat un ajutor material părinţilor acestui copil.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă