PSRM

01 septembrie 2015

Igor Dodon a felicitat elevii Liceului Teoretic „Mihai Koţiubinski” cu începutul noului an de studii

Astăzi, președintele Partidului Socialiştilor din RM Igor Dodon, a participat la manifestarea solemnă cu prilejul începutului unui an şcolar, care a avut loc la Liceului Teoretic „Mihai Koşiubinski” din Chişinău.

Igor Dodon a împărtăşit emoţiile cu elevii, părinţii şi profesorii, menţionînd că astăzi cele mai mari sentimente le au elevii din clasa întîi. „Vreau să vă felicit cu  faptul că aţi făcut primul pas într-o altă viaţă, mai matură. Pentru voi, dragi copii, începe o perioadă foarte interesantă. Sunt sigur că primul an de şcoală va fi o experienta de neuitat pentru voi toţi! „- a spus Dodon.

Liderul PSRM s-a adresat şi elevilor din clasa XII: „Pentru voi, acesta este ultimul an petrecut în şcoală. Este important ca niciodată să nu uitaţi profesorii şi ceea ce au făcut ei pentru voi. Da, vă aşteaptă o perioadă foarte complicată, un sfărşit de an dificil – veţi susţine bacalauretul. Dar eu ştiu că în anul curent şcoala dumneavoastră a avut cele mai bune rezultate la examene. De aceea sînt sigur că veţi învăţa şi veţi susţine cu brio examenele. Mult noroc şi succes!”.

În mod special Igor Dodon a salutat părinţii elevilor. „Dragi părinţi! Eu înţeleg că timpurile sînt foarte grele. Dar sunt încrezător că împreună vom depăşi toate problemele. Copiii noştri  sînt viitorul nostru. Sînt cetăţeni ai Republicii Moldova, care cu siguranţă vor apăra demnitatea şi onoarea statului nostru”, a subliniat Dodon.

Liderul socialiştilor a menţionat că este la curent cu faptul că liceul la momentul de faţă are probleme cu dotarea unei clase сu calculatoare. Cu prilejul sărbătorii, Igor Dodon a înmînat instituţiei şcolare un laptop. “Voi depune eforturi ca pe parcursul anului curent să asigur dotarea clasei d-stră  cu calculatoare”, a concluzionat Dodon.

Menţionăm, că astăzi, 24 de deputaţi din partea PSRM, 19 consilieri municipali şi peste 130 de consilieri PSRM din toată ţara au participat la manifestările dedicate începutului de an şcolar.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă