PSRM

27 septembrie 2016

Igor Dodon a depus moţiunea de cenzură contra Guvernului Filip

Astăzi, Igor Dodon a depus la Cancelaria Parlamentului moţiunea de cenzură contra Guvernului Filip, iniţiată de socialişti şi semnată de 37 de deputaţi.  

Igor Dodon a declarat că, aşa cum a promis cetăţenilor, va folosi toate instrumentale legale de care dispune pentru a împiedica punerea miliardului furat pe umerii cetăţenilor. De aceea, astăzi, fracţiunea PSRM a elaborat moţiunea de cenzură contra Guvernului Filip care a fost susţinută de deputaţii comunişti şi de liberal-democraţi: „Aşa cum am promis astăzi, moţiunea de cenzură a fost depusă. A fost semnată de către deputaţii din fracţiunea parlamentară a Partidului Socialiştilor, a PCRM şi a Partidului Liberal Democrat. În total, sub textul moţiunii sunt 37 de semnături (24 deputaţi socialişi, 5 comunişti şi 8 deputaţi ai fracţiunii PLDM). Sperăm că la aceşti 37 de deputaţi, se vor mai trezi şi se vor alătura şi alţii care acum nu înţeleg ce se întîmplă în ţară. Poate unii din ei vor mai discuta cu oamenii în aceste 3-4 20160927-074zile, vor mai merge prin teritoriu şi vor vedea că cetăţenii nu sunt de acord cu această lege, şi sunt împotrivă să plătească miliardele furate de guvernare pe parcursul ultimilor ani” a declarat Dodon.

Menţionăm că astăzi, fracţiunea parlamentară a socialiştilor a iniţiat o moţiune de cenzură contra Guvernului Filip ca urmare a deciziei de asumare a răspunderii asupra unui pachet de legi cu privire la punerea pe umerii cetățenilor a miliardului furat.

Găsiţi ataşat textul moţiunii.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă