PSRM

22 ianuarie 2021

Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Turciei

Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Turcia în Republica Moldova, Gürol Sökmensüer. În cadrul ședinței s-au discutat diverse subiecte cu privire la dezvoltarea unui parteneriat strategic dintre statele noastre, totodată părțile au constatat caracterul consolidat al dialogului dintre Moldova și Turcia, inclusiv la nivel de șefi de stat.

„Am subliniat interesul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova față de continuarea cooperării constructive cu partenerii turci, în primul rând, cu Partidul Dreptății și Dezvoltării.

În context, am menționat că bunele relații cu partidul de la guvernare din Turcia, constituie una din prioritățile programului Partidului Socialiștilor pentru anul 2021, de rând cu partidele de la guvernare din Federația Rusă, Republica Populară Chineză și Ungaria.

Pe finalul discuției, mi-am exprimat interesul pentru organizarea unei întrevederi cu președintele Marii Adunări Naționale a Turciei, Mustafa Șentop, care intenționează să efectueze o vizită oficială în Republica Moldova”, a declarat Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă