PSRM

17 noiembrie 2017

Igor Dodon: 19 noiembrie e şansa noastră de a pune capăt haosului şi incertitudinii din capitală!

În ajunul referendumului privind demisia lui Dorin Chirtoacă din funcția de Primar General de Chișinău, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a adresat locuitorilor capitalei:

Stimaţi locuitori ai municipiului Chişinău!

Duminică, 19 noiembrie, în capitală va avea loc referendumul de demitere a Primarului capitalei, Dorin Chirtoacă.

Este un referendum mult aşteptat de toţi cei care nu mai pot tolera corupţia din Primărie şi haosul din oraş. Însuşi faptul că acest referendum are loc, deja e o mare victorie. Or, fiecare locuitor al capitalei ştie că toate tentativele politicienilor, ale activiştilor civici, ale simplilor cetăţeni de a organiza un astfel de referendum în ultimii ani au fost blocate prin înţelegeri politice de culise.

Putem avea viziuni şi preferinţe politice diferite, dar ceea ce ne uneşte pe toţi este că suntem locuitori ai oraşului Chişinău şi cu toţii ne dorim ca el să fie unul modern, civilizat, dezvoltat, cu un înalt nivel de viaţă şi de siguranţă, de securitate. Trebuie să înţelegem că, dacă situaţia rămâne neschimbată, până la alegerile locale generale din 2019 va fi distrus și ce a mai rămas, iar renașterea capitalei va deveni un obiectiv și mai greu de atins.

Stimaţi locuitori ai capitalei! Pe 19 noiembrie NU se decide dacă orașul Chișinău revine cuiva anume. Dacă referendumul reuşeşte, vor fi organizate alegeri anticipate ale primarului şi fiecare dintre dvs. va decide cine merită să vină în această funcţie.

Pe 19 noiembrie NU alegem între Est şi Vest. Ceea ce trebuie să înţelegem este că referendumul din 19 noiembrie e şansa noastră de a pune capăt haosului şi incertitudinii din capitală!
E şansa noastră la o viaţă mai bună! Şi nu avem dreptul moral să o ratăm!

2

1

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă