PSRM

11 mai 2017

Grupul de inițiativă a primit listele de subscripție pentru colectarea semnăturilor în susținerea referendumului privind demisia primarului capitalei

Grupul de inițiativă a primit joi, 11 mai, listele de subscripție pentru colectarea semnăturilor în susținerea referendumului privind demisia primarului general de Chișinău, Dorin Chirtoacă.

Șeful grupului de inițiativă privind organizarea referendumului, șeful fracțiunii PSRM în Consiliul municipal Chișinău, Ion Ceban a declarat după ce a primit listele, că astăzi începe colectarea semnăturilor pentru referendum.

„Avem la dispoziție 60 de zile pentru a colecta aproximativ 70 de mii de semnături. Comisia Electorală Centrală (CEC) va trebui să se expună cu privire la respectarea procedurilor. Noi vom implica în colectarea semnăturilor 460 de persoane. Astăzi, la ora 13.00, la Kilometrul Zero, primul care se va semna va fi  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon”.

Ion Ceban a îndemnat locuitorii capitalei să participe la colectarea de semnături și și-a exprimat încrederea că organizatorii vor fi în măsură să colecteze cu ușurință numărul necesar de semnături.

„Îi îndemn pe toți să vină și să semneze. Nu cred că astăzi, în oraș există cel puțin o persoană care este mulțumită de situație. Drumuri deteriorate, nu este posibil nici să mergi  în mod normal, nici să conduci o mașină. Orașul degradează”, a declarat socialistul.

El a menționat că „referendumul va avea loc în luna octombrie. Suntem gata”.

Ceban l-a îndemnat pe Dorin Chirtoacă ”să demisioneze de bună voie fără să mai aștepte referendumul”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă