PSRM

08 septembrie 2022

Grigore Novac către PAS: Oamenii v-au permis să-i aduceți la sărăcie?!

Reprezentanții PAS motivează orice decizie prin faptul că oamenii i-au votat. Cu toate acestea, cetățenii nu le-au dat încuviințarea să aducă oamenii în sărăcie. Este afirmația unui membru al Comitetului Executiv al PSRM, deputatul socialist, Grigore Novac, expusă în cadrul emisiunii „Tema” de la postul de televiziune ”Primul în Moldova”. El a menționat că PAS ignoră complet toate inițiativele opoziției, inclusiv cele care vizează sprijinirea cetățenilor.

„Ei spun că au fost aleși de oameni și, prin urmare, iau deciziile pe care le consideră necesare. Iar pe noi cine ne-a ales, extratereștrii? Oamenii v-au votat nu pentru ca să-i aduceți în sărăcie!, s-a indignat Novac.

Socialistul a adăugat că, în absența schimbărilor promise, guvernarea oferă populației show-uri sub formă de percheziții, rețineri și arestări ale reprezentanților opoziției. Novac a mai evidențiat faptul că de facto Moldova, sub conducerea PAS, și-a pierdut deja suveranitatea.

„Suveranitatea Republicii Moldova există astăzi doar în Constituție. De facto, am pierdut această suveranitate. Moldova este guvernată din exterior. Toate deciziile sunt luate împotriva intereselor cetățenilor și a interesului național. Aceasta și este trădare de Patrie”, a subliniat Grigore Novac.

Deputatul PSRM a condamnat și comportamentul Maiei Sandu în Găgăuzia, menționând că nici o întrebare incomodă nu poate fi motiv pentru o astfel de reacție nervoasă. Această situație, crede Novac, a devenit o altă confirmare a faptului că autoritățile nu știu să-și recunoască greșelile, preferând să dea vina pentru ele pe alții.

Sursa: aif.md

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă