PSRM

16 iunie 2020

Grigore Novac: „Miami Pictures” s-a produs din nou cu un fake, de data aceasta, audio

Deputatul PSRM, Grigore Novac, spune că înregistrarea audio, care a apărut astăzi în spațiul public, este una falsă. Aceasta a fost publicată cu scopul de a atenua declarațiile scandaloase pe care le-a făcut omul de afaceri Veaceslav Platon.

“Un video a fost lansat în ziua cînd iese procurorul general cu dezvăluiri despre principalul beneficiar al miliardului furat – Plahotniuc. Falsul de astăzi este lansat ca să acopere informațional dezvăluirile făcute de Platon, fostul partener al lui Plahotniuc, despre toate schemele în care sunt implicați oamenii lui Plahotniuc și Șor”, scrie Novac pe Facebook.

Deputatul se arată convins că înregistrarea audio, în care apar două voci, iar autorii pretind că ar fi discuția dintre președintele Igor Dodon și primarul Ion Ceban, au fost fabricate la comanda lui Plahotniuc.

„Miami Pictures” s-a produs din nou cu un fake, de data aceasta, audio. Colegii noștri au atenționat că serialul falsurilor, produse de Plaha, va continua. Suntem siguri că nici acesta nu este ultimul, dar ne miră calitatea proastă a acestor fake-uri”, mai scrie Grigore Novac.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă