PSRM

08 iulie 2021

Grigore Novac: Dle Filat, lăsați Republica Moldova în pace, Dvs și toată gașcă voastră de penali și corupți deja ați „fericit” acest popor

Deputatul PSRM, Grigore Novac, l-a îndemnat pe fostul premier, Vlad Filat, încarcerat pentru acte de corupție ”să lase în pace Republica Moldova. Candidatul Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor la alegerile din 11 iulie a venit cu acest mesaj după ce Filat a chemat cetățenii să voteze pentru PAS, amintindu-i fostului lider PLDM că el deja ”a fericit” moldovenii când a fost la guvernare prin miliardul furat, concesionarea aeroportului și multe alte fărădelegi.

”Am ajuns să o vedem și pe asta, cum coruptul Nr. 1 din Republica Moldova ne îndeamnă să votăm PAS-ul, care în realitate este un PLDM-2, adică un PLDM camuflat.

Pe listele electorale ale Partidului Acțiune și Solidaritate, eu am găsit peste 20 de candidați care au fost membri PLDM… Și asta eu așa, am căutat doar trecând cu vederea peste listă, nu am căutat amănunțit.

Domnule Filat, lăsați politica și Republica Moldova în pace, Dvs și toată gașcă voastră de penali și corupți, deja ați „fericit” acest popor, iar drept consecință, Republica Moldova a rămas fără aeroport, fără un miliard de dolari, fără portul Giurgiulești, calea ferată distrusă și furată și multe altele”, a scris Novac pe pagina sa de socializare.

Amintim, liderul fracțiunii PSRM în Parlament, Corneliu Furculiță, a declarat că PAS vrea să readucă la guvernare fosta echipă PLDM a lui Filat.

”Sunt toate premisele să credem că acum se încearcă revenirea la guvernare a fostei echipe PLDM, a acelor persoane care și-au pierdut posturile în urma scandalului în care a fost implicat Filat. Vedem cum treptat persoanele care au deținut funcții în PLDM vor să revină cu ajutorul PAS în funcții de conducere. Toți membrii din administrația PAS sunt foști PLDM-iști. PAS este același PLDM doar că și-a schimbat culoarea din verde în galben”, a declarat deputatul.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă