PSRM

22 august 2020

Grigore Novac despre Galina Sajin: Deputata adormită s-a trezit ca musca la arat

Deputata PAS Galina Sajin a fost criticată dur de către socialistul Grigore Novac pentru că și-a atribuit meritele, care nu-i aparțin.

„Galina Sajin, care nu deschide gura la ședințele parlamentare, decît atunci cînd tresare ghiontită de colegi să se trezească, și-a asumat, vineri, o decizie a Guvernului. Este vorba de hotărîrea privind anularea obligativității autoizolării cetățenilor noștri care vin în țară din statele aflate în “zona verde”, cu un indice redus de contaminare cu coronavirus.

Cică, e reușita ei. Noi admitem că, în vis, ea a reușit multe lucruri să realizeze. Poate chiar și planeta Marte a colonizat, cu Decebal a discutat, a devenit o vestită cîntăreață de operă, l-a salvat pe Willy (cunoscuta orcă din film) și chiar a elaborat mai multe proiecte de legi. Dar aceasta, în vis” , scrie Novac pe Facebook.

Deputatul PSRM a precizat că despre anularea regimului de autoizolare pentru moldovenii veniți din statele aflate în “zona verde” președintele țării, Igor Dodon, vorbește deja de cîteva luni. Autoritățile competente, după mai multe analize, au luat ieri această decizie, a precizat Novac.

În context, socialistul a comparat-o pe Sajin cu un personaj din fabula lui Donici.

„Deputata adormită s-a trezit ca musca la arat. Nu pentru a ajuta agricultorii, ci pentru a spune că “ei lucrează-n faptă”. Acest gen de oameni, cum este deputata PAS, Galina Sajin, cunoscută pentru somnul profund la ședințele plenare ale Parlamentului, l-a inspirat acum două secole pe cunoscutul nostru poet fabulist, Alexandru Donici să scrie fabula: Ca musca la arat” , scrie Novac.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă