PSRM

10 iunie 2020

Grigore Novac: Cel care se crede politician cu valori și principii europene, atacă în cel mai murdar mod familia

“În locul meu, ce ar fi făcut alți bărbați, familia cărora ar fi fost atacată mîrșav?”, se întreabă deputatul PSRM, Grigore Novac, după incidentul, care a avut loc marți, 8 iunie, la TV8.

Parlamentarul a scris într-o postare pe Facebook că situația este una regretabilă, “dar regretul este legat de faptul că, cel care se crede politician cu valori și principii europene, atacă în cel mai murdar mod familia, atacă un lucru sfînt”.
Totodată, Grigore Novac a menționat că este josnic gestul deputatului PAS, Mihai Popșoi.

„Nu îți alegi familia. Aceasta este un dar al lui Dumnezeu pentru tine, așa cum tu ești unul pentru ea. Sunt o fire pașnică și, de obicei, evit orice conflict fizic. Cred că orice divergență trebuie să fie soluționată prin discuție. Însă, pentru mine, la fel ca și pentru marea majoritate a bărbaților din țara noastră, familia este un lucru sfînt.”, a mai scris deputatul PSRM Grigore Novac.

Marți, în cadrul unei emisiuni la TV8, deputatul PSRM Grigore Novac și deputatul PAS Mihai Popșoi și-au împărțit pumni. Incidentul a avut loc după ce parlamentarul Maiei Sandu a criticat familia socialistului Novac.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă