PSRM

17 septembrie 2020

Gaik Vartanean: Cu o astfel de „echipă de vis” va fi foarte dificil pentru candidatul de dreapta la alegerile prezidențiale.

Deputatul PSRM Gaik Vartanean a comentat pe rețelele de socializare despre discrepanța dintre reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate condus de Maia Sandu.

„Anul trecut, cineva a sfătuit-o pe Maia Sandu, care era prim-ministru, să renunțe la povara Guvernului și să meargă de bună voie în opoziție.

Mai apoi, cineva l-a sfătuit pe un deputat proeminent de la PAS, care a candidat la funcția de ministru al Justiției, să modifice Codul Electoral care să limiteze suma donațiilor de la partide către un candidat la funcția de președinte.

Acum se pare că însuși candidatul la funcția de președinte din partea PAS este nemulțumit de decizia unuia dintre liderii blocului juridic și al echipei sale de „rezervă”.

Toată această situație comică confirmă încă o dată că trio-ul Litvinenco-Morari-Gribincea din echipa unuia dintre principalii candidați la funcția de președinte nu va aduce la nimic bun. Morari este cel care a executat toate instrucțiunile regimului pentru a stoarce tot ceea ce era interesant pentru principalul oligarh fugar și care, în același timp, a întemnițat un număr necunoscut de oameni nevinovați, majoritatea oameni de afaceri.

Cu o astfel de „echipă de vis” sau „înapoi la viitor” va fi foarte dificil pentru principalul candidat de dreapta la alegerile prezidențiale”, a scris Gaik Vartanean.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă