PSRM

05 iunie 2021

Furculiță a anunțat care sunt prioritățile Blocului Comuniștilor și Socialiștilor

În viitorul Parlament, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor se va axa pe implementarea proiectelor sociale, care țin de sănătate, educație, ajutoare sociale și altele. Despre aceasta președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a declarat la NTV Moldova. Socialistul a amintit că în Bloc există persoane cu o experiență vastă de a conduce țara în interesul cetățenilor.

“Toate programele sociale pot fi realizate. Noi avem drept exemplu, tot ce se s-a făcut până în anul 2009 și perioada de guvernare a PSRM. Da, noi salută asistența financiară oferită de UE și Federația Rusă, da eu cred că un Guvern profesionist se va descurca și va găsi resursele necesare, care ar putea fi îndreptate pentru implementarea proiectelor socialei, dar nu pentru realizarea unor reforme, care deja au devenit un mit. Noi credem că se poate de făcut ordine în țară, pentru asta trebuie de muncit în folosul cetățenilor, a mai spus Furculiță.

Amintim că recent PSRM a anunțat unele inițiative, pe care le va înregistra în Parlament, imediat după alegeri. Unul dintre aceste proiecte se referă la Instituirea capitalului familial, care ar stimula natalitatea în Republica Moldova.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă