PSRM

18 aprilie 2019

Fracțiunea PSRM a avut o întrevedere cu Piotr Tolstoi și Olga Epifanova

În timpul vizitei la Moscova, la invitația conducerii Duma de Stat a Federației Ruse, fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor, condusă de președintele fracțiunii Zinaida Grecianîi, s-a întîlnit pe data de 17 aprilie, cu vicepreședintele Dumei de Stat al Adunării Federale a Federației Ruse, membru al Consiliului Superior al Partidului ” Edinaia Rossia „, copreședintele Grupului Interparlamentar de prietenie Moldova-Rusia, Piotr Tolstoi, precum și cu vicepreședintele Dumei de Stat al partidului „Spravedlivaia Rossia” Olga Epifanova.

În cadrul întîlnirii au fost discutate aspecte legate de cooperarea dintre fracțiuni și partide.

Reamintim că în anul 2017, între partidul rus ” Edinaia Rossia ” și Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a fost semnat Acordul privind cooperarea dintre partide. De asemenea, s-a colaborat activ cu domnul Piotr în cadrul Grupului interparlamentar de Prietenie Moldova-Rusia.

“Spravedlivaia Rossia”este primul dintre partidele rusești care au semnat acord de cooperare cu Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, în 2014, fiind condus de Igor Dodon.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă