PSRM

11 aprilie 2019

Fracțiunea PSRM în CMC a ales o conducere nouă

Fracțiunea Partidului Socialiștilor din RM în Consiliul Municipal Chișinău a ales pe data de 10 aprilie un nou președinte și vicepreședinte.

Printr-o decizie unanimă a fracțiunii, în funcția de președinte a fost ales consilierul Dinari Cojocaru, iar în calitate de vicepreședinte – consilierul Alexandr Odințov.

Pînă acum, funcția de președinte al fracțiunii a fost deținută de către Ion Ceban, care, după alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, a fost ales în calitate de deputat al PSRM pe listă de partid.

Ion Ceban a scris pe rețelele de socializare că la ședința fracțiunii au fost abordate mai multe probleme ce țin de municipalitate, inclusiv: veniturile și cheltuielile bugetului, transportul public, etc.

El a menționat că, noii lideri ai fracțiunii, Dinari Cojocaru și Alexandr Odințov „au înregistrat un rezultat extraordinar în alegerile parlamentare fiind și foarte implicați zi de zi în cadrul activităților municipale. Persoane cărora le pasă cu adevărat de locuitorii municipiului și de dezvoltarea capitalei”.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă