PSRM

20 mai 2021

Fracțiunea PSRM a făcut bilanțul activității și a discutat planul de acțiune din timpul campaniei electorale

Bilanțul activității fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor și acțiunile din campania electorală au fost discutate în cadrul ședinței fracțiunii din 20 mai, care a avut loc sub conducerea președintelui PSRM Igor Dodon.

În cadrul ședinței a fost punctat că fracțiunea socialiștilor a fost cea mai activă din Parlamentul de legislatura a X-a. În pofida faptului că această perioadă a fost foarte dificilă, pe parcursul a doi ani, fracțiunea PSRM a înaintat peste 200 de inițiative legislative, dintre care 130 au fost aprobate.

De menționat că majoritatea inițiativelor legislative ale socialiștilor s-au referit la sprijinul social al populației, în special a categoriilor vulnerabile: pensionarilor, persoanelor cu dizabilități, familiilor numeroase, precum și a agricultorilor, personalului medical și alte categorii.

De asemenea, PSRM este unica fracțiune care a ajuns în Parlament cu 35 de deputați, ulterior numărul a crescut cu încă doi după alegerile anticipate în circumscripții. Fracțiunea PSRM a demonstrat unitatea și consolidarea pe tot parcursul mandatului parlamentar.

Igor Dodon a mulțumit deputaților pentru activitatea prodigioasă desfășurată în interesul cetățenilor, exprimându-și convingerea că PSRM va fi cea mai mare fracțiune și în noul parlament unde va continua activitatea pentru a soluționa cele mai importante probleme sociale și economice ale societății.

PSRM este un partid pentru oameni, pentru țară.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă