PSRM

29 mai 2023

Fracțiunea municipală PSRM a examinat problemele din capitală și modalitățile de soluționare a acestora

Astăzi a avut loc ședința fracțiunii PSRM a Consiliului Municipal Chișinău, la care a participat secretarul executiv al PSRM, Igor Dodon.

Consilierii municipali au discutat cele mai actuale probleme cu care se confruntă capitala, necesitatea intensificării lucrului ce vizează rezolvarea problemelor locuitorilor municipiului, precum și au examinat ordinea de zi a ședințelor Consiliului Municipal pentru săptămâna curentă.

În mod special, participanții la ședință au remarcat înrăutățirea situației privind pregătirea proiectelor de decizii a CMC, precum și modul în care decurge implementarea proiectelor în oraș. Consilierii au lansat mai multe soluții de rezolvare a problemelor existente.

Igor Dodon a salutat ideile lansate de consilierii municipali, remarcând necesitatea promovării lor active în cadrul ședințelor CMC, precum și în relația cu reprezentanții primăriei. ”Cetățenii au încredere în noi. Trebuie să depunem toate eforturile ca problemele chișinăuienilor și a capitalei să fie soluționate eficient și în termene rezonabile”, a remarcat Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă