PSRM

20 aprilie 2021

Florești: Fracțiunea PSRM deține majoritatea

Astăzi, la fracțiunea PSRM din Florești s-au alăturat 5 consilieri, astfel, acum reprezintă majoritatea în consiliul municipal. Acest lucru a devenit posibil datorită faptului că cinci consilieri independenți din fracțiunea PDM au trecut la socialiști:

„Domnule președinte, vrem să facem o declarație. Vă informăm că a fost luată decizia de a fuziona cu fracțiunea PSRM”.

Un grup de cinci consilieri independenți au făcut parte în trecut din fracțiunea Partidului Democrat în Consiliul orașului Florești. Însă, la 17 august anul trecut, au părăsit PDM, fără a se alătura vreunei fracțiuni.

Svetlana Rusu, consilier PSRM: „Nu am fost asociați cu niciun partid politic și astăzi s-a luat o decizie, cu ajutorul organizației raionale ne-am unit cu echipa Partidului Socialiștilor”.

Până în prezent, fracțiunea PSRM din consiliul orașului Florești a fost reprezentată de șapte consilieri. După alăturarea a cinci consilieri independenți, reprezentarea socialiștilor a crescut la 12, ceia ce reprezintă majoritatea. Potrivit consilierului local Sergiu Groza, această circumstanță va avea un efect pozitiv asupra activității consiliului orașului.

Sergiu Groza, consilier PSRM: „Acesta este un pas foarte bun. În primul rând, vom putea să ne asumăm responsabilitatea pentru deciziile care se iau în consiliul orașului, astfel încât să putem promova idei, să promovăm acele acțiuni pe care le împărtășim în beneficiul locuitorilor orașului Florești ”.

Consiliul Orășenesc Florești este compus din 23 de aleși locali. 12 sunt membri ai fracțiunii PSRM, trei – PAS și opt consilieri independenți.

NTV Moldova

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă