PSRM

04 mai 2020

Filip, după ședința fracțiunii: Am discutat activitatea în coaliția de guvernare și am ajuns la concluzia că pasul pe care l-a făcut PD e unul corect

Pasul pe care l-a făcut PDM, când a semnat acordul de creare a unei majorități parlamenta cu PSRM, a fost unul corect. Despre aceasta a anunțat președintele democraților, Pavel Filip, după ședința fracțiunii PDM. Discuțiile au durat aproape șase ore.

“S-a discutat situația în partid, am acordat timp si am supus unei analize plecările din partid a unor colegi. Am discutata activitatea noastră în această coaliție de guvernare, relațiile cu partenerii. Am ajuns la concluzia că pasul pe care l-a făcut PD atunci a fost unul corect și important pentru a nu arunca țara într-o criză politică și economică. Discuția nu a fost simplă, dar am găsit numitor comun. Vom fi mai activi în această coaliție”, a declarat Pavel Filip.

Președintele fracțiunii parlamentare, Dumitru Diacov, a precizat că în cadrul ședinței s-a discutat despre organizarea formațiunii.

“Discuția de azi a fost deschisă, principială, cu luări de poziții poate în contradictoriu, dar important că suntem aici toți, și avem ferma decizie de a merge mai departe”, a spus Diacov

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă