PSRM

21 mai 2017

Festivalul Familiei s-a desfășurat la Chișinău sub patronajul Președintelui

Festivalul Familiei, organizat sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon a avut loc astăzi în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. Festivalul a adunat mii de participanți, a fost vizitat și de Igor Dodon care a venit împreună cu familia sa.

Președintele a declarat că astfel de evenimente dedicate valorilor tradiționale consolidează societatea și în Moldova acest gen de acțiuni vor fi organizate mai des decât o dată în an. Igor Dodon a menționat că cea mai mare realizare a sa în viață este familia lui.

“Fiii și soția mea, care în fiecare zi mă așteaptă acasă. Pe doi dintre fii îi conduc la școală în fiecare dimineață, mezinul, cu ajutorul lui Dumnezeu, la toamnă va merge la grădiniță. Consider că pentru fiecare om, principalul în viaţă este familia şi ar trebui să facem totul pentru a o păstra. Le doresc tuturor să-și întemeieze o familie sănătoasă”, a menționat șeful statului.

Festivalul a fost vizitat de asemenea și de Președintele Socialiștilor, Zinaida Grecianîi. Ea a reamintit că în anul trecut festivalul, în premieră a fost organizat de Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon.

“Cred că Festivalul Familiei trebuie să devină o tradiție în țara noastră”, a subliniat Președintele PSRM.

Zinaida Grecianîi a menționat că Partidul Socialiștilor a susținut și va susține mereu familia tradițională și valorile tradiționale familiale.

“Noi credem că anume familiile sănătoase contribuie la bunăstarea întregului stat. De aceea noi vom depune toate eforturile ca cetățenii țării noastre să se simtă în siguranță în propria lor țară și anume aici să poată să-și întemeieze familii și să-și crească copiii”, a declarat Zinaida Grecianîi.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă