PSRM

15 mai 2019

O altă curte a fost amenajată datorită programului socialiștilor

Un nou stadion și o curte amenajată în loc de un bloc multietajat: pe str. Matei Basarab, 9/1. Despre aceasta a anunțat pe pagina sa de pe rețelele de socializare deputatul PSRM, fostul președinte al fracțiunii PSRM din Consiliul Municipal Chișinău, Ion Ceban.

Deputatul a menționat că a fost amenajată o curte prin intermediul programului PSRM, unde s-ar fi putut construi un alt bloc multietajat – acesta este un alt exemplu al activității Partidului Socialiștilor în Chișinău.

“Grație eforturilor noastre acolo a fost amenajat un stadion, cu platforme pentru fotbal, volei și baschet. Acest stadion va fi administrat de locuitori, accesul fiind liber.

De asemenea, a fost instalat un teren de joacă, un teren de fitness, bănci pentru odihnă, iluminat etc. Lucrările sunt pe final. Împreună cu locuitorii se fac și alte schimbări”, a scris Ion Ceban.

El a remarcat că, încă un an în urmă, acest loc era pustiu, iar pe acolo hoinăreau doar cîinii fără adăpost. Unii lacomi au încercat să fure acest teritoriu care este al orașului și al locuitorilor săi. În cadrul întrevederilor cu locuitorii, Ion Ceban le-a promis că împreună cu colegii, vor încerca să schimbe situația.

“Această curte poate fi un exemplu, ca multe altele din Chișinău. Știu că, prin dorință și administrare corectă a capitalei așa pot arăta majoritatea curților.

Prin intermediul programului Partidului Socialiștilor au fost amenajate sute de curți anul trecut și vor fi amenajate altele în acest an”, a scris Ion Ceban.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă