PSRM

13 martie 2015

Elena Drapeko şi Nikolai Valuev vin la Chişinău

La invitaţia lui Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, la finele săptămînii curente, Moldova va fi vizitată de către deputaţii în Duma de Stat a Federaţiei Ruse – Elena Drapeko, artistă emerită a FR, protagonista filmului «А зори здесь тихие….», şi Nikolai Valuev, multiplu campion mondial la box.

Conform programului, pe data de 14 martie, ora 11.00 – 12.00, Elena Drapeko va participa la o întîlnire de creaţie la teatrul „A. P. Cehov”. Acesul pentru doritori este liber. Este invitată presa.

Pe data de 14 martie, ora 10.15 – 11.10, Nikolai Valuev va avea o întrevedere cu sportivii din Moldova la Centrul Sportiv de pregătire a Loturilor Naţionale (str. Decebal, 72). Acesul pentru doritori este liber. Este invitată presa.

De asemenea, agenda vizitei d-lui Valuev mai presupune participarea la ora 11.20 – 11.50 la o întrevedere cu sportivii de la ThaiBoxingClub, din Chişinău, iar la 12.05-12.45 cu studenţii Universităţii de stat de Educaţie Fizică şi Sport.

Pe data de 14 martie, la ora 17.30 – 18.30 va avea loc întrevederea dlui Valuev cu sportivii din or. Vulcăneşti, (Primăria or. Vulcăneşti) în cadrul căreia vor fi menţionaţi cei mai buni sportivi din regiune.

Presa are acces liber la toate evenimentele menţionate.

Menţionăm că, săptămîna următoare, la 17 şi 18 martie, la invitaţia lui Igor Dodon, la Chişinău şi în oraşele Găgăuziei se va afla în vizită renumita patinatoare, de zece ori campioană mondială şi triplă campioană olimpică, Irina Rodnina. Iar în zilele de 20 şi 21 martie vor avea loc întîlnirile cu multiplul campion al URSS, Europei şi lumii la şah, marele maestru internaţional, Anatoli Karpov

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă