PSRM

01 iulie 2017

Eduard Smirnov: Trebuie să depunem toate eforturile în așa fel ca PSRM să adeverească așteptările cetățenilor

Fondatorul partidului, fostul președinte PSRM, deputatul Eduard Smirnov a ținut un discurs la ședința solemnă consacrată aniversării a 20-a a Partidului Socialiștilor.

În discursul său, Smirnov a menționat că ultimii 20 de ani au devenit pentru Partidul Socialiștilor, anii de luptă politică intensă. Punctul de cotitură a fost, potrivit lui, al X-lea Congres, atunci când PSRM-ului i s-a alăturat o echipă de profesioniști cu experiență, condusă de Igor Dodon.

– Înainte de al X-lea Congres la noi era o cursă de alergare – atunci când ne știam scopurile, dar ele nu erau vizibile la sfârșitul tunelului. După al X-lea Congres am făcut o cursă de sprint puternic, atunci când într-o perioadă foarte scurtă de timp, am atins două înălțimi politice: am devenit un partid parlamentar, formând cea mai mare fracțiune și am câștigat alegerile prezidențiale – a menționat Smirnov.

Deputatul a subliniat că majoritatea cetățenilor asociază activitățile Partidului Socialiștilor și a președintelui cu speranța de a distruge regimul corupt care vine la putere, cu ajutorul unei noi echipe de profesioniști, care vor fi în măsură să unească Republica Moldova, pentru a consolida statalitatea și a construi o economie care va lucra zilnic pentru îmbunătățirea calității vieții.

– Trebuie să înfăptuim o altă cursă puternică. Trebuie să depunem toate eforturile pentru ca PSRM să adeverească așteptările cetățenilor și să devină partidul de guvernământ, – a conchis el. Anterior, un alt deputat al PSRM, Bogdan Țîrdea a remarcat faptul că Partidul Socialiștilor exprimă voia poporului, dar nu a ambasadorilor SUA sau UE.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă