PSRM

01 mai 2017

Eduard Smirnov: Suntem pe drumul cel bun

La mitingul dedicat Zilei Internaționale a Solidarității Oamenilor Muncii, deputatul Parlamentului RM din partea Partidului Socialiștilor, Eduard Smirnov a menționat că anterior mult folositul motto „Pentru tineri peste tot avem drum, pentru bătrâni peste tot avem onoare“ a pierdut acum din relevanță în Republica Moldova.

„Astăzi, bătrânii vegetează, pensiile sunt mizerabile, tarifele sunt în creștere. În țara noastră 690 de mii de pensionari, dintre care 530 000 primesc, în medie, o pensie mai mică de 1300 de lei. Aceasta este în medie, dar sunt și cei care primesc 600-700 de lei“,  a menționat el.

Potrivit deputatului, nici la tineret lucrurile nu stau cel mai bine. „Se distrug școlile, se reduc locurile bugetare în universități, nu există locuri de muncă“, – a declarat Smirnov.

El a menționat că, pentru a remedia această situație, este necesar, în primul rând, să eliminăm corupția, să-i distrugem pe cei care urcă în buzunarul statului, să-i judecăm pe toți cei care au furat miliardul, și din contul lor propriu să întoarcem înapoi acest miliard țării noastre.

„Suntem pe drumul cel bun. La acea vreme, am devenit un partid parlamentar, în anul trecut, am ales președintele nostru. În țară s-a creat o situație unică când președintele este liderul opoziției. E grozav, e bine, el ne susține. Haideți să fim solidari cu el, vom soluționa împreună problemele noastre. Să susținem referendumul național care este programat pentru 27 septembrie. Și atunci vom pune la perete și Guvernul nostru și Parlamentul nostru, îi vom forța să își dea demisia“, – a conchis deputatul.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă