PSRM

18 martie 2019

Dodon a avut o întrevedere cu decanul de vîrstă al Parlamentului, care va prezida prima ședință de constituire a organului legislativ.

Astăzi, șeful statului, a avut o întrevedere cu Eduard Smirnov, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, decanul de vîrstă al Parlamentului, care, conform Constituției RM urmează să prezideze ședința de constituire a legislativului nou-ales.

În cursul dialogului, părțile au discutat detalii privind scenariul primei ședințe a Parlamentului și data convocării acesteia.

“Menționez, că potrivit Constituţiei, ședința de constituire a noii Legislaturi este convocată de Președintele Republicii Moldova în cel mult 30 de zile de la alegeri, adică pînă pe 25 martie, curent. Totodată, ședința de constituire a Parlamentului nou-ales este prezidată de cel mai în vîrstă deputat”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

https://www.facebook.com/dodon.igor/videos/pcb.3103603336332317/3103602872999030/?type=3&theater

Источник: http://aif.md/dodon-vstretilsja-so-starejshim-deputatom-parlamenta-kotoromu-predstoit-vozglavit-pervoe-zasedanie-zakonodatelnogo-organa-foto-video/
© aif.md
 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă