PSRM

13 mai 2021

Igor Dodon: Blocul PSRM-PCRM va câștiga alegerile

Țara este în pericol și nu există altă soluție în această situație, cu excepția consolidării tuturor forțelor sănătoase. Acest lucru a fost declarat de președintele PSRM, Igor Dodon, în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune privat. El a menționat că tocmai de aceea socialiștii și comuniștii au decis să creeze un bloc unic și să meargă împreună la alegerile parlamentare anticipate.

Președintele Partidului Socialiștilor a mai menționat că, după anunțul privind crearea blocului, atacurile împotriva PSRM și PCRM nu s-au oprit. Igor Dodon explică acest lucru prin frica adversarilor săi.

„Le este frică de noi și au dreptate. Acest bloc va câștiga alegerile parlamentare anticipate și are toate șansele de a obține o majoritate în noul parlament. Vom face totul pentru asta. Avem experiență, știm cum să o facem. Am realizat multe campanii împreună cu Vladimir Voronin”, a adăugat el.

Igor Dodon a subliniat, de asemenea, că blocul PSRM-PCRM își dorește nu numai să câștige alegerile, ci și să ia majoritatea în noul parlament pentru a face totul, astfel încât Moldova să meargă în direcția corectă și să nu fie guvernată din exterior.

„Nu am văzut niciodată o intervenție atât de obrăznică a ambasadorilor în procesul electoral ca acum”, a remarcat liderul PSRM.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă