PSRM

28 octombrie 2016

Dodon a semnat public angajamentul de a nu colabora cu Plahotniuc şi partidele-marionete ale acestuia

Preşedintele Partidului Socialiştilor şi principalul favorit al cursei electorale, Igor Dodon, a semnat, astăzi, un angajament public în faţa poporului, executoriu pentru viitorul Preşedinte al ţării. Unul din principalele puncte ale documentului prevede că  preşedintele nu va colabora cu Vlad Plahotniuc şi partidele controlate de acesta. 

Liderul socialiştilor a amintit că, începînd cu anul 2009, se află în opoziţie faţă de actuala guvernare, iar după alegerile parlamentare din 2014 PSRM a fost unicul partid care a declarat statutul de opoziţie.

– Din 2014 am fost şi rămînem în opoziţie faţă de guvernarea oligarhică. Stimaţi concetăţeni, vreau să vă promit că după alegerile prezidenţiale, PSRM va rămîne în opoziţie, în Parlament, şi nu va face coaliţii cu nimeni – nici cu partidele oligarhice, nici cu Plahotniuc. Nici un fel de înţelegeri cu cei care au fost la guvernare. Doar alegeri anticipate. Asta îmi este poziţia fermă, a spus el.

În semn de confirmare a propriilor declaraţii, preşedintele PSRM a semnat un angajament public în faţa mass-media şi a îndemnat toţi candidaţii înscrişi în cursa prezidenţială să semneze acest pact, în special, contracandidata Maia Sandu, subliniind ca reprezentanţii PSRM vor merge la sediul PAS la ora 13.00 pentru a il înmîna.

14858744_1244636055608580_141019248_o

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă