PSRM

12 martie 2021

Doar oamenii cinici pot scoate oamenii la proteste în pandemie, spune Igor Dodon

Doar oamenii cinici pot scoate lumea la proteste în situația pandemică complicată, a declarat președintele PSRM, Igor Dodon, în cadrul emisiunii de vineri. Liderul socialiștilor susține că, dialogul și nu protestele sunt soluția la criza politică.

”Eu cred că doar oamenii cinici, cum sunt Maia Sandu și cei care o slujesc de tipul balabolului și unii arheologi de pe stânga se gândesc la proteste în situație de pandemie. (…) Oamenii cu ambiții nesănătoase pot să o facă. Pokemonii din jurul Maiei Sandu sau prichindeii care nu sunt în Parlament vor să facă traseu pentru a scoate lumea în stradă ca pe urmă să aibă posibilitatea să intre în Parlament, Tkaciuk și alții. Dar faptul că asta o să ducă să mai moară câteva zeci sau sute de oameni în pandemie nu-i interesează”, a spus Dodon.

Președintele PSRM a declarat că el nu va chema lumea în stradă atunci când 2 mii de oameni se infectează zilnic, iar 30-40 pleacă din viață.

”Adică medicii se sufocă, nu sunt locuri în spitale, dar noi pentru ambiții politice să scoatem lumea în stradă? Noi, socialiștii acest lucru nu-l vom face”, a declarat Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă