PSRM

06 februarie 2018

Doar într-o singură zi peste 20 de localități au adoptat Declarația de condamnare a acțiunilor unioniste

Deja 21 de localități, inclusiv 4 orașe, au adoptat Declarația de condamnare a acțiunilor care vin să submineze independența, suveranitatea și integritatea teritorială a țării, a comunicat Consilierul Președintelui,  Ion Ceban,  prin intermediul rețelelor de socializare.

Printre aceste localități se regăsesc: satele Alecseevca, Goleni și comuna Brătușeni din raionul Edineț, satele Mărcăuți,Cotiujeni, Berlinți și Beleavințî din raionul Briceni, orașul Briceni, satele Vălcineț și Unguri din raionul Ocnița, orașul Ocnița, satul Cotul Morii, raionul Hîncești, comuna Doina, satul Huluboaia, raionul Cahul, comuna Bilicenii Noi, raionul Sîngerei. Consilierii consiliului orașului Soroca si Otaci de asemenea au semnat această Declarație.

De remarcat că aceste documente au fost adoptate cu voturile majorității consilierilor din aceste localități cât și cu sprijinul primarilor. Lista completă și conținutul declarațiilor sunt disponibile mai jos.

Ion Ceban și-a exprimat încrederea că cetățenii Republicii Moldova sunt adevărați patrioți ai țării, ei cred în viitorul ei și se mobilizează atunci când cineva încearcă să impună idei de distrugere a statului în care trăiesc.

„Suntem ferm convinși că alte sute de localități vor lua atitudine în acest sens. Moldova are viitor! „- a specificat Ion Ceban.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă