PSRM

30 martie 2021

Dinari Cojocaru: Fracțiunea PSRM din CMC nu va permite promovarea intereselor personale

Fracțiunea PSRM din Consiliul Municipal Chișinău nu va permite promovarea intereselor personale. Acest lucru a fost declarat de vicepreședintele fracțiunii PSRM, Dinari Cojocaru. El a menționat că la ședința de astăzi a Consiliului Municipal, tribuna a fost ocupată de reprezentanții partidului prezidențial PAS.

“În momentul în care există pe ordinea de zi zeci de proiecte importante pentru municipalitate, fracțiunea PAS a venit la tribuna pe câteva ore. Încă de dimineață, fiecare consilier al acestei fracțiuni își apără interesele, unii au interese în alimentație în instituțiile de învățământ din capitală, alții au interese în sfera publicității, interese în construcții, iar unii sunt chiar îngrijorați de a primi „otkat” din cumpărarea autobuzelor pentru municipalitate. Și acest lucru este evident, pentru că sunt în joc milioane de lei în fiecare sferă.

Repet, mai ales pentru fracțiunea PAS, noi, fracțiunea PSRM, nu vom permite organizarea „otkaturilor” și intereselor personale în municipiu. În timpul unei pandemii și când este urgentă necesitatea actualizării parcului de autobuze, pentru a furniza transportul municipalității, este o aroganță excesivă să urmărească interesele personale și să caute un recul din achiziții”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă