PSRM

24 aprilie 2019

Dinari Cojocaru: Indiferent de situația politică din țară, noi vom ajuta întotdeauna cetățenii

Fracțiunea Partidului Socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău, a venit miercuri, cu un mesaj de felicitare pentru membrii asociației Societatea surzilor din Moldova cu ocazia sărbătorilor de Paști.

Liderul fracțiunii PSRM, Dinari Cojocaru, a menționat că socialiștii sunt întotdeauna dispuși să ajute și să susțină, în orice fel cetățenii, mai cu seamă atunci cînd este vorba despre persoanele cu dizabilități.

“Indiferent de situația politică din țară, vom implementa întotdeauna proiectele sociale și vom ajuta populația”, a declarat liderul fracțiunii PSRM.

Consilierul municipal al fracțiunii PSRM, Eugenia Ceban, a amintit celor prezenți că pot primi ajutor financiar unic în sumă de 500 lei, cu ocazia sărbătorilor de Paști.

“Socialiștii din consiliul municipal au insistat pentru a fi oferit ajutor financiar unic, precum și pentru majorarea acestei sume. Anul trecut, cu ocazia sărbătorilor, s-au alocat 350 de lei, iar anul acesta am obținut majorarea pînă la suma de 500 lei. Banii pot fi ridicați de la oficiile poștale”, a spus consilierul.

De asemenea, a spus că, la inițiativa socialiștilor, persoanelor cu deficiențe de auz, li s-a instalat în apartamente sonerii luminiscente; iar pentru persoanele cu deficiențe de vedere au fost instalate semafoare cu semnal sonor, la mai multe intersecții.

La fel, au fost oferite aparate auditive, bastoane, tensiometre, glocometre; se acordă ajutor în valoare de 2 mii de lei pentru nașterea unui copil și 700 de lei, dacă toți trei copii din familie frecventează grădinița.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă